Anna Tapion Koulu
Opit elämään!
innostava sisäoppilaitos 7-9. luokkalaisille

Asuminen

Anna Tapion oppilaat asuvat koululla turvallisessa ja terveellisessä maalaisympäristössä. Viikot asutaan viihtyisissä oppilasasuntoloissa ja viikonloput kotona. Koululle saavutaan aina maanantai-aamuisin ja kotiin lähdetään perjantaina iltapäivällä. Koululle on hyvät sujuvat yhteydet lähimmistä kaupunkikeskuksista.

Koululla oppilaat asuvat moderneissa ja viihtyisissä soluasunnoissa uudehkoissa kerrostaloissa tai tunnelmallisessa puutalossa. Asunnoissa on yhteinen olohuone, keittiö, suihku- ja wc-tilat. Pääsääntöisesti oppilaat jakavat makuuhuoneet yhdessä toisen oppilaan kanssa.

Ruokailu järjestetään viisi kertaa päivässä Anna Tapion keskellä sijaitsevassa kodikkaassa ruokalassa. Ruoka on terveellistä ja ravitsevaa, koululla käytetään luomu ja lähiruokaa. Joka päivä oppilaille tarjotaan aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Oppilailla on lisäksi asunnoissaan jääkaapit ja ruoanlaittomahdollisuus, jos vielä näidenkin aterioiden jälkeen pääsee nälkä yllättämään.

Oppilaiden asumista valvovat asuntolanhoitajat. Tämä takaa sen, että jos jotain sattuu, niin paikalla on aina aikuinen ihminen auttamassa.Sanottua

”Anna Tapio is a great place where you meet amazing people!”

- Salla Nappari 7B