Anna Tapion Koulu
Opit elämään!
innostava sisäoppilaitos 7-9. luokkalaisille

Koulun tilojen vuokraaminen

Anna Tapio koulun sijaitsee keskellä luonnonkaunista Pälkänettä Aitoon kylässä. Anna Tapion koulun tiloja on mahdollista vuokrata kouluajan ulkopuolella. Koulussa on majoitustilat noin 200 hengelle, erikokoisia kokoustilamahdollisuuksia, ruokasali 250 hengelle keittiöineen, liikuntasali sekä saunatilat. Koulun alue sopii hyvin esimerkiksi leirien ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen.

 

Koulun tilat ja ympäristö sopivat monenlaiseen vapaa-ajanviettoon. Pälkäneellä on monipuoliset mahdollisuudet liikkumiseen: esimerkisi lasketteluun, vaeltamiseen, vesillä liikkumiseen, ratsastukseen ja pyöräilyyn (Visit Pälkäne). Kävelymatkan päästä Anna Tapion koulusta sijaitsee Juhlatalo Aitoon Honkala, joka soveltuu suurien tilaisuuksien järjestämiseen.

 

Koulun ruokasali muuntautuu niin juhla- ja päivällistilaksi kuin arkisemmaksi lounastilaksikin. Ruokasalin yhteydessä sijaitseva kabinetti soveltuu noin 20 hengen kokous- tai ruokailutilaksi.

 

 

Koulun alueen asuntolarakennuksissa voi majoittua noin 200 henkilöä. Suurin osa asunnoista on soluasuntoja, joissa on kolme makuuhuonetta, yhteinen oleskelutila ja pieni keittiö.

 

 

Koulun puistomainen piha sisältää useita eri ikäisiä rakennuksia. Annan Talo on koulun perustajan entinen asunto, joka nykyään toimii tunnelmallisena kokoustilana 10-12 hengelle. Rakennuksessa on myös pieni keittiö. 

 

 

Koulun tilojen vuokrauksen tiedustelut:

Anna Tapion Koulu

Silmontie 2, 36720 Aitoo

p. 0400 767682

kanslia@annatapio.fiSanottua

”Anna Tapio is a great place where you meet amazing people!”

- Salla Nappari 7B