Anna Tapion Koulu
Opit elämään!
innostava sisäoppilaitos 7-9. luokkalaisille

KV-yhteistyö

Anna Tapion koululle myönnettiin 6. Comenius-hanke vuosille 2013-2014.

Ohjelman puitteissa toteutetaan "FOREIGN MIRRORS FOR A DOMESTIC EUROPE"-nimistä yhteistyöhanketta. Tämän Eurooppalaisen Elinikäisen oppimisen - projektin (LLP) tavoitteena on kiinnittää oppilaiden huomio ympäristön kestävään kehitykseen havannoiden miten Suomi ja muut maat huolehtivat ympäristöstään.

Päämääränä on saavuttaa käsitys maailman kulttuuriperinnön arvosta tarkkailemalla ja arvioiden niin hyviä kuin huonojakin esimerkkejä ympäristömme huolehtimisesta. Comenius-ohjelman kansainvälisissä tapaamisissa yhdistävänä tekijä on UNESCOn ylläpitämän Maailmanperintöluettelon ainutlaatuiset ja arvokkaat kulttuuri- ja luonnonperintökohteet. Niiden suojelulla ja säilyttämisellä on erityinen merkitys ihmiskunnan kulttuuri- ja luonnonperinnön säilymiselle. Näihin tutustumalla oppilaat syventävät tietotaitojaan siitä, miten parhaiten suojella luonto-, kulttuuri ja teollisuusperintöämme.

Yhteistyökoulumme ovat

Derbent Ilkögretim Okul, Turkki
Zespót Szkót w Tuchowiczu, Puola
St.-Emmeram-Realschule Aschheim, Saksa
FEDAC L'Anunciata Dominiques Lleida, Espanja
Agrupamento de Escolas Antonio Correia de Oliveira, Portugal
10 Junior High School Galatsi, Kreikka

Anna Tapion koulun Comenius-blogia päivitetään projektin edetessä. Blogia pääsee seuraamaan osoitteessa www.annatapionkoulu.blogspot.fi

 Toivomme, että koulumme saa uuden hankkeen lähivuosina.

 

 


Sanottua

”Anna Tapio is a great place where you meet amazing people!”

- Salla Nappari 7B