Anna Tapion Koulu
Opit elämään!
innostava sisäoppilaitos 7-9. luokkalaisille

Opiskelu Anna Tapiossa

Opi elämään.

Anna Tapion koulussa opiskelusta on tehty mielenkiintoista ja vaihtelevaa. Runsas valikoima ammatillisia  valinnaisia aineita rikastuttavat normaaleja yläasteen opintoja. Työ- ja teoria-aineiden vaihtelu tekee koulupäivistä  monipuolisia.

Ammatillisissa aineissa opetellaan elämässä tarvittavia tietoja ja taitoja. Koulussamme opitaan laittamaan terveellistä ruokaa, leipomaan  ja järjestämään juhlia. Ympäristönhoidon tunneilla pääsee suunnittelemaan ja  rakentamaan koulun ympäristöä entistä paremmaksi. Matkailun oppitunneilla liikutaan paljon luonnossa ja  tehdään retkiä, käydään kalastamassa, järjestetään koulun tapahtumia, tutustutaan toisten järjestämiin tapahtumiin, hoidetaan yhteyksiä Euroopassa oleviin yhteistyökouluihin ja toimitaan oppaina.

Koulun opinto-ohjelma antaa täyden jatko-opintokelpoisuuden kaikkiin peruskoulun jälkeisiin opintoihin: ammatillisiin oppilaitoksiin, lukioihin ja erityislukioihin.

Koulun lukuvuosi voi olla hieman pidempi, sillä oppilailla on työpäiviä vuodessa 190-210. Nykyisen käytännön mukaan oppilaat ovat koulussa 190 päivää.

Koulun opettajat ovat asialleen omistautuneita ja innokkaita ammattilaisia, jotka haluavat auttaa jokaista oppilasta oppimaan uusia asioita. He ovat tiiviisti mukana koulun elämässä ja pystyvät huomioimaan nuoret ja heidän omaksumiskykynsä yksilöllisesti.Sanottua

”Anna Tapio is a great place where you meet amazing people!”

- Salla Nappari 7B