Anna Tapion Koulu
Opit elämään!
innostava sisäoppilaitos 7-9. luokkalaisille

Ympäristö

Anna Tapion koulun opiskeluympäristö on kaunis ja hyvin luonnonläheinen. Koulun oma maatila koostuu seitsemästäkymmenestä metsä- ja viidestätoista peltohehtaarista. Koulun puutarha taas muodostuu 150 m2:stä kasvihuoneita ja niitä ympäröivästä noin 40 aarin avomaasta. Puutarhalla ja kasvihuoneissa kasvatetaan kukkien lisäksi vihanneksia ja juureksia oppilasravintolan käyttöön.

Koulun pihapiiri rajoittuu Myllyjokeen, jonka varrella sijaitsevat sauna, uimapaikka, ongintapaikat, puulajipuisto sekä lapin kota. Koulun välittömässä läheisyydessä ovat myös kauniit viheralueet, monipuoliset liikuntapaikat ja hevostallit.

Anna Tapion koulu sijaitsee Aitoon kylässä Pälkäneellä, joka on noin 400 asukkaan vireä yhteisö. Aitoo on kuuluisa muun muassa kesällä järjestettävistä useamman päivän mittaisista Aitoon kirkastusjuhlista, jotka kokoavat yhteen musiikkimaailman kärkinimiä. Lähistöllä sijaitsevat lisäksi monipuoliset palvelut tarjoava Pälkäneen kunnan keskusta ja suosittu Sappeen laskettelukeskus.

 

 Sanottua

”Anna Tapio is a great place where you meet amazing people!”

- Salla Nappari 7B